Hétfő-szombat 9-17 h
Vasár- és ünnepnap
10-17 h

Kiállított gépkocsik

1905-ös modell - ÚJ!
1923 Cadillac Phaeton Convertible
1932 Cadillac La Salle Sedan
1936 Cadillac 7529 Convertible Sedan - ÚJ!
1942 Cadillac 62-es Sedan

1954 Cadillac Eldorado Convertible
1958 Cadillac Sixty Special
1959 Cadillac Coupe

1965 Cadillac De Ville Convertible
1967 Cadillac De Ville Convertible
1978 Cadillac De Ville Sedan
1983 Cadillac Strech Limusine
1993 Cadillac Allente Convertible

Tervezett:
1912-1914 modell

Vendégkönyv

„Hallo we had the plesure of seeing these nice cars, and we enjoed it. Greetings Gregersen/Christensen”

„Hallo élmény volt látni ezeket az autókat, nagyon élveztük. Üdvözlet Gregsen/Christensen”

„Very nice place, good luck with your museum from Sweden . Stephna,Dick,Manna, Jennifer,Richard,Charlie and Daisy”

„Nagyon aranyos hely, sok szerencsét a múzeumukhoz Svédországból Stephan,Dick,Manna,Jennifer,Richard,Charlie és Daisy”

„I want a Cadillac!! Thank you very much for a lovely time , visiting your museum has been an amazing experience. Anna and Richard / United Kingdom”

„Szeretnék egy Cadillacat!! Nagyszerű élmény volt meglátogatni a múzeumukat, köszönjük szépen ezt az időtöltést. Anna és Richard/ Egyesült Királyság”

„Thank you for the nice day, take care of u all! Markhus”

„Köszönöm ezt a szép napot, vigyázzanak magukra! Markhus”

„Very interesting collection of Cadillacs – future generation should apprecitae these cars from the past. They don’t build cars like them any more. Alex and Gwynne/ Australia”

„Nagyon érdekes Cadillac gyűjtemény – a jövő generációjának jobban meg kéne becsülnie ezeket az autókat a múltból. Nem építenek már ilyeneket többé.” Alex és Gwynne/ Ausztrália”

„A really good exhibition of cars from the beginning of Cadillacs to the modern day. Some very good qualities, restorations and some interesting stories. Barry Smith”

„Nagyon szép autógyűjtemény a Cadillac kezdetétől a modern napokig. Néhány nagyon jó minőségben, restaurált állapotban van és sokuknak érdekes történetük van. Barry Smith”

„What an amazing suprise to find these Cadillacs here! Wonderful museum. Marthi, Seattle, USA „

„Milyen fantasztikus meglepetés itt találni ezeket a Cadillaca-ket! Csodálatos múzeum. Marthi, Seattle, USA”

„Wonderful cars, congratulation. We had the pleasure looking this lovely history of the brand Cadillack. Thank you and good luck. Feold and Astrid Roben/ Hamburg”

„Gyönyörű autók, gratulálunk. Élmény volt végignézni ezt csodás Cadillac márkatörténelmet. Feold és Astrid Roben/ Hamburg”

„We had a great time, the cars were beautiful. Shirley and Brian Sutton/ New Zeland” „Jól éreztük magunkat, az autók gyönyörűek voltak. Shirley és Brian Sutton/ Újzéland

„Best place of Keszthely. Martina Dalin/ Czech Republic” „Legjobb hely Keszthelyen Martina Dalian/ Csehország”

„Nagyon tetszett az egész kiállítás, ajánlani fogjuk mindenkinek! Köszönjük a szép élményeket és a vendégszeretetet ! Szendrei család/ Budapest”

„Debrecenből érkeztünk és az autókedvelő emberek közé tartozunk. Magyarországon egyedülálló kiállítást tekinthettünk meg és minden fontos információt megtudhattunk az autókról. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. KÖSZÖNJÜK! Koscsák Balázs”

„Én nem vagyok egy nagy kocsi-imádó, de elbűvöltek a kiállított darabok. Egyébiránt meg köszönöm a kedves idegenvezetést. Tóth Éva”

„Köszönjük a látványt. Betekintés volt az Amerikai Egyesült Államok autócsodáinak szépséges látványának. Régi filmek megelevenedett szépségei voltak. Vajda József/ Győr”

„Nagyatádi Ady Endre Gimnáziumtól jöttünk és elnyerte tetszésünket ez a sok autó és pár év múlva mikor gazdagok leszünk megvesszük őket. 9/B „

„Remek volt látni a Cadillac-ek evolúcióját. Nagyon meglepett hogy még a legöregebb autók is eredeti állapotban megmaradtak. Köszönöm , hogy láthattam ezeket a meseautókat. Hudák Ajtony”

„Tisztelt múzeum! A keszthelyi Lila Akác óvoda pedagógusai és kis lakói ma egy olyan élménnyel gazdagodott, amit még nagyon sokáig emlegetni fogunk. Nagyon érdekes volt ilyen közel kerülni ezeken az autókon keresztül az ú.n. „amerikai érzéshez”. Köszönjünk a felejthetetlen élményt. „

„Itt járt a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola. Nagyon tetszettek az autók, az idegenvezetés pontos, precíz volt.”

„Nagyon tetszett a kiállítás , felejthetetlen élményt nyújtott. Ezért érdemes volt 500 km-ert megtenni. Köszönjük az élményt. Fülep és Madarász család/ Nyírbátor”

„Köszönjük a kiváló idegenvezetést , és az élményt egy olyan világból ahol még volt becsülete az autógyártásnak! Laci és Viki”

„Köszönjük szépen a tárlatvezetést. Így második alkalommal is egy élmény volt ide látogatni. Minden autó gyönyörű! Gratulálunk a gyűjteményhez! Minden bizonnyal máskor is meglátogatjuk a múzeumot!”

„A kiállított autók csodálatosak, szakmai körbevezetés kiváló nagyon szép állapotban lévő járművek, ajánljuk minden ismerősünknek. Brigi és Misi”

„A kiállított csodálatos autók és tárlatvezetés – mindenre kiterjedő – igazi élmény volt számunkra. Székesfehérváron lesz bőven mesélnivalónk a látottakról. Korácsné Szotó Mária”

„ Az általunk megtekintett járművek elkészítési és kivitelezési módja szakmai szemmel is kiváló, mivel a belefektetett energia és idő nem mehetett e minőség rovására. Az autók gyönyörűek és szemnek és léleknek is vonzó. Köszönjük szépen a gazdag élményt amit ennek a kiállításnak köszönhetünk. Kiss Csaba és családja”

„Köszönjük a tárlatvezetést , remek élményben volt részünk. Csodálatos a gyűjtemény , a tulajdonos igazán büszke lehet rá. Nagyon örülünk , hogy láthattuk! - Bauesnhuber Ferenc és Klózer Kitti”

„Az autók és a tulajdonos Cadillac szeretete lenyűgöző párosítás! Köszönjük az élmény teli beszámolót! Egy csodát láttunk ma - Kis csapatunk Szegedről”

„Az 1p42-es Cadillac Sedant kérném szépen. Csomagolni nem szükséges. Köszönjük szépen az élményt , a kedvességet külön köszönjük , hogy beindították a keresztapa Cadillacat.”

„A tárlatvezetés rendkívül érdekes volt. Az autók múltja tette oly emlékezetessé a látogatást. Berki Péter és Takács Erika” „Női szemmel: a színek gyönyörűek, a formák csodálatosak, az emberek kedvesek. Ildikó”